1:a december 2016

20161201_175319

Nu är det 10 månader kvar till jag blir tidsmiljonär at_the_computer.

Det är dags för yngre förmågor att ta över skötsel av katthem /pensionat . Jag hoppas min onda kropp håller hela vägen. Det är tungt jobb även om väldigt många tror att vi gosar med katter hela dagarna. Det är många många stora toalådor som ska diskas  och bytas strö i och det är massor med disk och tvätt , många tunga fodersäckar och strösäckar att kånka på  , så gosa får man göra medan man håller på med städningen så gott det hinns. Jag har i alla fall fullt upp från jag kommer till jag slutar för dagen och det är bara en liten del gos, det är ett som är säkert. Det tar emot mer och mer i kroppen för var dag som går, för jag blir liksom inte yngre. Kattcenter har vuxit och nu har vi ca 100 katter ( ännu fler om vi räknar varje kattunge för sig) En mamma med kull räknas som 2 katter platsmässigt men kan ju vara 6-7 individer. 

Slutligen några foton på Mamma Monica med sina  ”mina” småttingar🙂. Dom blir 8 veckor på söndag Minnie Magnus och Mixie. Jag börjar morgonen med att ge alla katter på min sida lite blötmat och sen skurar jag gången för nu har mina bäbisar börjat busa runt där medan jag städar deras bås och jag vill inte att dom ska åka på nån smitta så därför skurar jag golvet innan jag öppnar åt dom. Jag har hängt för plast vid nätet på första bilden när jag upptäckte att dom nådde ända upp, för jag vill inte att dom ska få kontakt med kattungarna i det båset ännu. Några av de ungarna har börjat knipa lite med ögonen så ev har dom lite förkylning på gång och då är det ännu viktigare att skydda. 

20161129_095502 20161129_095519 20161130_100714 20161130_100946

På söndag står jag och Jannes syster Maj på julmarknaden inne i Norrtälje för katthemmets räkning. Vi står vid Lilla torget mellan 11-17 eller nåt sånt.

Almanackan kan man köpa då och så har vi lotteri och lite eget hantverk , presentartiklar o lite annat till försäljning.

Välkomna då !

20161201_081438

6 Responses to 1:a december 2016

 1. Jassan skriver:

  Tänk så bra att du kan räkna ner…. 😀
  Sen kan du ju gå till katthemmet o gosa med katter bara…inget städ o disk mer hihi

 2. Gunvor skriver:

  Ja det skulle ju vara mumma för katterna! Ett gosproffs som kommer och socialiserar vildingarna. Du kan ju inte bara så där klippa ‘navelsträngen’ till katthemmet då skulle du kanske få abstinens🙂

  Jag skall försöka ta mej in till julmarknaden på söndag bara det inte blir alltför kallt så min kärlkramp slår till.

 3. Margareta Endahl skriver:

  SER era söta kissungar och blir så sugen .. och Cecilia har fullt upp på sin semester med att kolla katter .. Och du ska torga ser jag .. HOPPAS det blir bra och att vädret inte blir för kallt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: